Halloween Amerika vs Europa

Halloween blijft altijd een leuke tijd voor kinderen. Hoewel het hier in Europa minder groot is dan in Amerika. In Amerika is het een gigantisch gebeuren. Daar wordt het groot uitgemeten met bijvoorbeeld huizen die helemaal in een bepaalde setting versierd zijn. Neem het huis van Dracula bijvoorbeeld met doodkisten als bedden en vleermuizen over het plafond. En het huis ernaast is dan bijvoorbeeld het huis van frankenstein. Met een operatie tafel midden in de kamer waar de vader net klaar is met de operatie om de illustere frankenstein tot leven te krijgen. En frankenstein wordt dan gespeeld door de zoon des huizes.

Naast als deze mooie huis versieringen zijn de kinderen natuurlijk uitgebreid verkleed als allerlei monsters en figuren. En deze kleding kopen ze dan op vergelijkbare websites als bijvoorbeeld kleertjes.com. Want in Amerika is het gebruikelijk dat de ouders zelf de outfits maken voor de kinderen ipv met een kortingscode kleertjes.com een kant en klare outfit in huis halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>